Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot deschide o miniafacere de familie?

Buna ziua,

Locuiesc intr-o localitate din judetul Braila si as dori sa deschid o fabricuta de procesat legume fructe eco (bulion, muraturi, dulceturi asa cum le facea mama mea, de aceea va rog sa imi spuneti care ar fi pasii?

Multumesc.

A intrebat Bratu Fanica

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 25.06.2015, 13:37

Primul pas este sa va faceti o societate,probabil un srl,pentru ca vorbiti de o " fabricuta" care vor necesita, probabil mai mult de 10 angajati. Pe urma trebuie sa stabiliti exact cu ce categorii de produse veti " porni la drum" ! In timp veti face multe altele dar asta va tabili efortul dvs. financiar. De aici spatii,utilaje etc. Stiind aceste lucruri va selectati codurile CAEN si treceti la treaba. Functie profilul unitatii veti afla si ce avize aveti nevoie ( mediu, ITM,PSI, etc.) . Pentru toate astea trebuie sa mergeti la Registrul comertului de pe raza judetului in care faceti afacerea. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 26.06.2015, 14:46

Am gasit azi ceva ce v-ar putea ajuta. Va redau tot textul:

"Ai o companie de procesare de produse alimentare în mediul rural (ciuperci, lapte, fructe etc)? Vrei să deschizi o fabrică de producție în mediul rural (confecții, mobila, peleți, încălțăminte etc)? De la 1 iulie sunt disponibili peste 250 milioane de euro pentru aceste activități, fonduri nerambursabile. Scrie proiecte și atrage fonduri pentru tine sau clienții tăi.

http://oferte.avocatnet.ro/ghid-productie"

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Ciprian Zarzu a raspuns pe 29.06.2015, 21:06

Trebuie sa accesati fonduri europene.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Idei de Afaceri

Axello