Intrebare rezolvata

avatar

Cu diploma de instalator tehnico-sanitar si gaz pot sa deschid un PFA?

Ce autorizatii imi trebuie pentru instalator sanitar ?

A intrebat Bran Mihai

Raspunsul ales

avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 15.06.2015, 11:03

Ga puteti deschide PFA cu aceste domenii de activitate dar va sfatuiesc sa va orientati spre un SRL fiind o forma mult mai permisiva de dezvoltare a unei afaceri.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 24.06.2015, 02:30

Buna ziua,

DA, cu diplomele dvs puteti deschide un PFA ca si Instalator tehnico-sanitar si gaz.

CAEN: 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Aceasta clasa include lucrari de instalatii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire si aer conditionat, inclusiv completari, modificari, intretinere si reparare. Aceasta clasa include: -instalarea in cladiri sau alte constructii de: -sisteme de incalzire (electrice, cu gaze si petrol) -cuptoare, turnuri de racire -dispozitive de colectare a energiei solare pentru obtinerea de energie, alta decat cea electrica -instalatii si echipamente sanitare -echipament si tubulatura pentru instalatiile de ventilatie si aer conditionat -armaturi pentru tevi de gaz -conducte de abur -sisteme de stins incendii (sisteme de sprinklere) -sisteme de aspersoare pentru peluze (suprafete cu gazon) -instalarea sistemelor de conducte Aceasta clasa exclude: -instalarea sistemelor de incalzire electrice prin pardoseli, vezi 4321

Doar pentru montarea centralelor de gaz, trebuie sa fiti autorizat, in rest nu aveti nevoie de autorizatii speciale.

Mult succes

Delia Goicov

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello