Intrebare rezolvata

avatar

Se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru construirea unei hale de constructii metalice?

Buna ziua,

Detin un teren de 5000 mp in concesiune si doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru construirea unei hale unde pot efectua constructii metalice de orice fel avind experienta in domeniu de 10 ani. Care sunt pasi de urmat si care sunt conditiile pentru a putea duce pana la bun sfarsit si a sustine proiectul?

A intrebat Ureche Aurel

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 11.06.2015, 09:04

Buna ziua,

Da, se pot obtine fonduri pentru astfel de activitati.Sunt unele conditii care trebuie indeplinite si cateva aspecte care trebuie verificate inaintea demararii unui astfel de proiect.Pentru mai multe detalii ne puteti scrie la adresa cepusales@cepu.ro sau ne puteti vizita pe site-ul www.cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Catalin Prodan a raspuns pe 10.06.2015, 11:25

Buna ziua,

1. Pasi de urmat: contractati o firma de specialitate si urmati cu strictete indicatiile consultantului alocat pentru proiectul dvs.

2. Una din conditii pentru a finaliza proiectul cu succes se refera la disponibilitatea financiara. Daca nu aveti surse financiare proprii pentru achizitii este necesar sa apelati la o banca. De remarcat faptul ca decontarile din cadrul proiectului se fac ulterior achizitiilor.

Toate celelalte detalii vi le poate prezenta consultantul contractat.

Catalin Prodan
office@finatarifonduri.ro


Sursa: www.finantarifonduri.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 10.06.2015, 12:43

Buna ziua, i

Se poate in anumite conditi. Mai intai verificati daca in contractul de concesiune este mentionat dreptul de a construi; daca este un contract pe un termen relativ scurt ( 10 ani) ma tem ca nu exista aceasta prevedere si atunci, pentru a construi, ar trebui sa faceti un act aditional la contractul de concesiune.
Spatiul este amplasat in mediu rural sau urban ? Functie de situatie ne indreptam catre alte surse de finantare. Solicitati si un certificat de urbanism pentru a va clarifica ce destinatii poate avea terenul.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 11.06.2015, 14:22

Buna ziua,

Da, se pot obtine astfel de fonduri, fiind, la dispozitie chiar mai multe programe. Ramane de vazut care va avantajeaza mai mult, in funtie si de alte aspecte neprecizate, inca.

O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 10.06.2015, 08:12

Daca terenul este in mediul rural, iar concesiunea este pe o perioada mai lunga (> 10 ani), puteti accesa fonduri europene pana la 200.000 euro, cu 90 % nerambursabile
Mai multe informatii: 0735.896 637; tiberiu_benea@yahoo.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello