Intrebare rezolvata

avatar

Imi trebuie autorizatii speciale pentru accesorii sportive?

Vreau sa mi deschid un second- hand in Sibiu.

Profilul acestui magazin as vrea sa fie sport: articole de imbracaminte (ski, de munte, de biciclisti sau pescari) si avand in vedere ca sunt in Sibiu langa munte s-ar putea sa mearga. Precizez ca unde vreau eu sa-l fac am vad comercial. Intrebarea me e daca se poate sa vand pe langa aceste haine si role, skiuri, bete de traking....accesorii de sezon pentru sport sau imi trebuie alte autorizatii.

Si cel mai important daca exista distribuitori de asa ceva, ca de haine se gasesc la greu. Spuneti-mi pareri, sfaturi, cum vi se pare?

A intrebat Creanga Daniel

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 9.05.2016, 10:46

Nu va trebuiesc autorizatii speciale, altele decat pentru activitatea curenta. Succes !

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 9.06.2015, 14:53

o idee destul de sanatoasa,tinind cont de zona si predestinatia populatiei chiar si la drumetii,plimbari,etc. Nu, nu I nevoie de ceva speciaLactivitatea sa fie cuprinsa in programul de functionare al magazinului,Incercati sa obtineti legaturi cu decathlon,inter sport,etc. Incercati direct contracte cu firme de afara,poate chiar5 ,,prima mina,, ! Succes

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello