Intrebare rezolvata

avatar

Pot sa fac un parc de panouri fotovoltaice (0.5-0,6.ha) cu fonduri europene?

buna ziua.
Detin cateva hectare de pamant arabil in nordul judetului Botosani (intensitatea radiatiei solare este de nivel 3). Vreau sa fac un parc de panouri fotovoltaice de 5000-6000m2. Reteaua electrica este la aproximativ 200m de locul unde vreau sa il amplasez.

Cea mai mare problema e ca nu detin banii necesari investitiei si as dori sa accesez fonduri europene iar in ceea ce priveste contributia mea o sa fac un credit cu ajutorul unor fonduri de garantare.
Am vreo sansa sa reusesc cu un astfel de proiect?

Daca se poate doresc sugestii pentru consultanta in realizarea proiectului.

Va multumesc.

A intrebat Hrimiuc Sorin

Raspunsul ales

avatar

Andrei Madalin Mocanu a raspuns pe 5.06.2015, 14:55

Raspunsul la intrebarea dumneavoastra este unul negativ. Nu puteti sa faceti din fonduri europene pentru ca in momentul in care va finantati din fonduri publice fie ele nationale sau europene pierdeti dreptul de a primi certificate verzi care si asa sunt diminuate ca numar ceea ce face nerentabila o astfel de idee de afacere. Va recomand cu caldura sa va ganditi la un alt proiect. In acest scop va recomand sa va consultati si cu societatea CREDYRAM CONSULT pe adresa de e - mail office.credyram@gmail.com sau la numerele de telefon 0743355263 sau 0729503342.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello