Intrebare rezolvata

avatar

Camioanele de cereale mai sunt rentabile?

Buna seara!

As dori sa va intreb daca se merita sa achizitionez 2-3 masini de cereale in sistem SH(cap tractor+bena)? Partea cu "se merita" ma refer strict la problema locului meu pe aceasta piata. Unii spun ca au profit si de 1,800 ron/masina/zi altii ca se gandesc sa se reorienteze.

A intrebat Banica Florin

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.06.2015, 12:40

aceasta bransa este nu una in care se profita,nu exista tot anul si depinde de mai multi factori !Personal consider mai favorabila investitia intr o masina ptr  transport si aprovizionarea directa la sursa ,Marfa second,depozitare,vinzare,etc.Majoritatea celor care fac si sint implicati in asa ceva sint intr adevar multumiti.Sau transport auto second din strainatate ,platform,achizitionari la ,,grup,, deci mai multe o data,preturi accesibile,accidentate,reparate,revindute ! Aveti o afacere in mina si o puteti coordona dupa bunul plac,nu depindeti de nimeni care sa ofere contracte !Cunosc f bine ce spun,traiesc de o viata in Germania,vad si descopar ce v am prezentat ! Succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello