Intrebare rezolvata

avatar

Pot obtine fonduri pentru achizitionarea unui buldoexcavator?

Am 28 ani si doresc sa achizitionez un buldexcavator pe fonduri de preferat nerambursabile. Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez? Mentionez ca am in minte o idee de afacere, dar nu stiu daca pentru ulterioara lui inchiriere in constructii se pot obtine fonduri.

A intrebat Vaduva Silvia

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 29.05.2015, 05:06

Da, sub aspectul eligibilitatii tipului de cheltuiala, este posibil.
In continuare trebuie cunoscuta situatia solicitantului (daca e firma, daca da in ce categorie), locatia proiectului, activitatea vizata (CAEN), aspecte care tin de fluxul de numerar, etc.
Pentru inchiriere NU veti obtine fonduri (nu este activitate eligibila), dar pentru utilizarea (nemijlocita) in activitati de constructii-amenajari, este posibil.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 26.05.2015, 08:27

Buna ziua,

In principiu se poate achizitiona din fonduri buldoexcavator, dar sunt cateva aspecte/conditii esentiale care trebuie verificate inaintea demararii proiectului.In ce zona doriti sa faceti implementarea, pentru ce doriti acest utilaj,cu firma nou infiintata sau deja existenta doriti sa accesati fonduri,etc. Daca aveti nevoie de ajutor, vizitati www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello