Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi furnizori suplimente nutritive pentru sportivi?

Unde pot gasi furnizori suplimente nutritive pentru sportivi, suplimente cu potential ridicat pentru performanta? Multumesc.

A intrebat Falob Marcel

Raspunsul ales

avatar

Mariana Calovean a raspuns pe 1.06.2015, 23:43

Vedeti aici daca este ceea ce va intereseaza. O substanta benefica pentru sportivi secretata de organismul uman, dar si suplimente naturale cu ecou in lumea sportului, bazate pe aceeasi substanta. http://oxidnitric.blogspot.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 26.05.2015, 11:53

performanta nu o garanteaza folosirea acestor suplimente alimentare !Furnizorii sint gradina si cele naturale cunoscute,sportivul trebuie sa si cunoasca ,,puteriile,, ptr a putea participa la competitii ,nu o ifortmatie eronata prin folosirea de suplimente alimentare ! Lipsa sau completarea ,folosirea lor se face numai daca medical confirma,constata lipsa lor in analiza singelui,urinei,etc. a sportivului ! Folosirea lor si administrarea unor persone care nu au necesar sau nu prezinta gradul de interes poate aduce si provoca chiar urmari grave ,ingreunarea reflexelor si incetinirea reactiei sau micsorarea procentuala de functionare a organelor! Va da un sfat un sportiv de performanta !

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello