Intrebare rezolvata

avatar

Pot deschide service auto cu fonduri europene?

Vreau sa deschid un servici auto cu specializarea restaurari masini epoca si clasice.
Prin ce program european pot sa-mi finantez afacerea.

Detin suma de 20 mii euro, iar capitalul necesar demarari afaceri se ridica la aprox 200 mii euro. Prin PNDR 6.4 se poate finanta afacerea? Sunt si alte programe europene prin care sa-mi subventionez afacere. Se poate obtine imprumuturi cu dobanda subventionata?

A intrebat

Raspunsul ales

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 15.05.2015, 07:43

Puteti obtine 90% fonduri nerambursabile
Va recomand un: "Complex pentru serviucii auto", care cuprinde mai multe activitati si se pot obtine venituri diferentiate.
Ne ocupam cu: consultanta pt. obtinere fonduri europene si proiectare in constructii
Informatii: 0735.896 637; tiberiu_benea@yahoo.com

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Catalin Prodan a raspuns pe 15.05.2015, 10:28

Buna ziua,

Draguta ideea ! ;)  (ati testat piata ??? )

Ca sa puteti aplica pentru PNDR 6.4 ar trebui sa aveti activitate de cel putin 12 luni in domeniul agricol si activitatea sa fie preponderenta cu peste 50% (presupunand ca proiectul va fi implementat in domeniul rural). Pare absurd dar acestea sunt noile conditii de eligibilitate pentru PNDR. Speram ca autoritatile in drept sa modifice aceste cerinte limitative.

Ar fi o solutie sa mutati proiectul in urban.

Presupunand ca indepliniti conditiile de eligibilitate, implementarea unui proiect de 200.000 euro cu doar 20.000 euro este ... .
Solutia ar fi sa apelati la un credit bancar dar ca start -up este dificil  sa obtineti finantare. Banca T. este mai deschisa catre astfel de proiecte dar solicita garantii ... care sa acopere cu mult peste valoarea imprumutului (ca orice alta banca). In momentul in care solicitati credit, cereti bancii sa pregateasca si cererea pentru FNGC.

Recomand ca actiunile sa fie desfasurate sub indrumarea unui consultant "specializat" . Altfel veti cheltui timp, energie si bani inutil.

Catalin Prodan
finantarifonduri.ro
office@finantarifonduri.ro

Sursa: www.finantarifonduri.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Crihan Judit a raspuns pe 15.05.2015, 08:48

Buna ziua,

Da, puteti accesa fonduri europene pentru astfel de activitati.Puteti si in PNDR 6.4, dar sunt unele conditii care trebuie indeplinite si la PNDR si la alte programe de finantare care favorizeaza astfel de activitati.Daca aveti nevoie de ajutor, sprijin, informatii in legatura cu aceste programe, vizitati www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello