Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot obtine avizele pentru o firma de dezmembrari auto?

Buna ziua,

Numele meu este Paul si am si eu o intrebare, de curand mi-am deschis o firma de dezmembrari, am finalizat actele la registrul comertului, dupa care am mers la primarie pentru aprobari pentru punctul de lucru, pe care bineinteles nu le-am primit deoarece nu am nimic construit pe parcela respectiva.

Intrebarea mea este: exista vreo posibilitatea de a inainta cu intocmirea actelor si a avizelor pana nu am cladirea construita(mentionez ca este in curs de constructie) sau pot ocoli cumva sistemul, pentru ca stiu ca dureaza toate aceste avize. Sau daca este vreo firma specializata pe jud. Cluj care se ocupa cu asa ceva.

Poate sa ma ajute cineva cu pasii ce trebuie urmati si ce anume am nevoie, ca sa stiu mai exact in ce m-am bagat?

Cu respect,
Paul

A intrebat Paul Biro

Raspunsul ales

avatar

Marius Covaci a raspuns pe 14.05.2015, 09:09

Ca sa puteti dezmembra masini aveti nevoie de autorizatie de mediu, aviz de la politie (furturi auto) si autorizatie RAR. Acestea tb. obtinute in ordinea descrisa mai sus. Pentru obtinerea oricarei autorizatii trebuie sa aveti deja pe amplasament dotarile necesare desfasurarii activitatii. Aceste dotari nu se refera doar la o cladire ci la multe altele: platforme betonate, cantar, separator de hidrocarburi pentru apele pluviale, elevator, containere, rafturi de depozitare, scule si echipamente de lucru s.a..

Sursa: komkao.consulting@gmail.com

Voteaza:   5 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello