Intrebare rezolvata

avatar

Unde as putea sa-mi depun actele pentru a-mi plati individual cartea de munca?

Buna ziua,

Firma unde am fost angajata si-a suspendat activitatea in luna martie. As vrea sa stiu si eu unde as putea sa-mi depun actele pentru a-mi plati individual cartea de munca. Vreau sa precizez ca sunt insarcinata si orice zi este importanta pentru mine.

Multumesc frumos.

A intrebat Jeni-catalina Somaldoc

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 13.05.2015, 10:07

Buna ziua,

In cazul in care NU beneficiați dr Somaj .. Puteți merge la Casa de Pensii pt a încheia o convenție si la Casa de Sănătate. De plătit plătiți la ANAF.
Puteți merge si la Asistenta socială ( cei care plătesc concediul de creștere copil)
Sau.. Poate va găsiți o societate care sa va accepte.

Mult succes
Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Bucalae Ioan a raspuns pe 13.05.2015, 08:55

Nu aceasta este solutia la problema dumneavoastra ci  cu totul alta, pentru mai multe detalii sunati la telefon 0761951986.
Oameni buni inainte de a da raspunsuri analizati-va daca cunoasteti sau nu problema si nu dati raspunsuri dupa ureche si induceti lumea in eruare.
Indemnizatia pentru cresterea copilului nu are a face cu plata contributiei pentru pensie sau sanatate ci cu obtinerea unui venit impozabil (ex: salariu, conventie civila, pfa)  pe parcursul a 12 luni anterioare nasterii copilului.
Studiati legea, si apoi dati raspunsuri.

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.05.2015, 14:35

desigur puteti face acest lucru privat ,dar,trebuie stiut ca retroactiv nu functioneaza ,ci,din data depunerii cererii ! Intrebati casa de pensii si celelalte autoritatii cum si cind puteti merge ptr a completa formularele ! Succes

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello