Intrebare rezolvata

avatar

Ce cod CAEN imi trebuie?

Vreau sa import si sa vand in Romania produsul MSR605 Cititor/Scriere carduri pentru fidelizare clienti, firme etc. Am nevoie de firma? Si daca da, ce cod CAEN imi trebuie? Este ilegal sa vand asa ceva fara firma? Pot vinde si ca PFA?

Multumesc.

A intrebat Cristian Din

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 12.05.2015, 07:28

Codurile in ROMANIA sunt editate in ROMANESTE. Pt. a primi un raspuns corect este bine sa refolmulati intrebarea cu denumirea in limba romana. O traducere corecta va poate duce la un raspuns care sa va multumeasca.Pt. orice tranzactie va trebuie firma mai ales ca este vorba de o firma import - export. Va dorim afaceri prospere.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Protect Gal a raspuns pe 12.05.2015, 07:29

Nuuu... ! Nu aveti nevoie de firma, cod CAEN, sau altele. Suntem destui cei care platim texe si impozite, salarii si chirii. Nu aveti altceva de facut, decat dupa ce terminati marfa din geanta, sa mergeti la toate institutiile statului sa cereti somaj, venit minim garantat, subventie la caldura etc, etc...
P.S. in cladirea ANAF-ului puteti gasi mai multi clienti decat la targ. Acolo se vand de toate din birou in birou, fara a avea nevoie de gadget-uri de ultima generatie cu soft pentru bacsis.

Afaceri prospere!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello