Intrebare rezolvata

avatar

Pot deschide un magazin de cartier in garaj? Daca da, de ce acte ar fi nevoie?

Pot deschide un magazin de cartier in garaj? Daca da, de ce acte ar fi nevoie?

Multumesc.

A intrebat Georgica Stan

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 27.04.2015, 08:45

Sigur ca puteti. Aveti nevoie de mai multe acte: act constitutiv, contract ptr sediu social si punct de lucru, capital social - minim 200 lei, specimen de semnatura, declaratii, cerere, taxe ORC, etc.
cu stima,
av. Maria Vizitiu
tel 0724 773 400

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gras Iordan a raspuns pe 31.03.2017, 15:40

Garajul va trebui amenajat astfel incat sa respecte normele de igiena si acces marfa, dar se poate. Autorizatiile se pot obtine in functie de ce fel de societate va administra acel magazin si ce decideti sa intreprindeti in el- poate fi service auto, service radio-Tv, reparatii imprimante si copiatoare, sau orice mic atelier de croitorie sau reparatii incaltaminte, care sa si vanda pe langa reparatii. Poate fi administrat de un PFA sau intreprindere individuala, nu neaparat SRL sau SRL-D. Ideal era sa precizati mai multe detalii.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 24.04.2015, 10:25

Nu,nu puteti,nu respecta conditiile de igena,siguranta,foc,etc.Altfel zis,fiecare detinator de garaje va face la fel,si oricum cei de la primarie nu cred ca ar accepta si tolera ca ,Alimente si produse diferite alte articole sa se vinda intr o astfel de imobil ! Dstra trebuie sa respectati niste reguli,reguli care prezinta garantie clientului,pastreaza calitatea produselor.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello