Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot apela la fondurile europene pentru a imi deschide o ferma de porci?

Buna ziua !

Sunt tanar, si eu cu tatal meu ne gandim sa ne deschidem o ferma de porci, care sunt pasii de parcurs, din acei bani pot sa cumpar terenul sau terenul trebuie sa il am deja, totul plecat de la 0 !

A intrebat Vizireanu Alex

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 22.04.2015, 08:24

Buna ziua,

Da, puteti accesa fonduri pentru a va infiinta o ferma de porci, chiar recent, in 25 martie s-au deschis 2 programe de finantare in cadrul PNDR, pentru agricultori si crescatori de animale.Trebuie indeplinite cateva conditii esentiale pentru a putea participa la aceste programe de finantare. Daca aveti nevoie de ajutor, vizitai site-ul www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro

Mult succes!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 22.04.2015, 10:38

Inainte sa te apuci sa mergi la cei care fac proiecte si promit ca sa rezolva,mergi la Registrul Agricol din localitatea ta si ei te indruma cel mai bine

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Cosmina-mariana Calin a raspuns pe 22.04.2015, 08:52

BUNA ZIUA

SIGUR POTI ACCESA FONDURI EUROPENE, INSA ALEGE CU GRIJA SPECIALISTI CARE TE INDRUMA IN PLANUL DE AFACERE . SCRIEREA PROIECTULUI, PLANUL DE AFACERI SI INPLEMENTAREA SUNT FOARTE INPORTANTE.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello