Intrebare rezolvata

avatar

Este legal sa te judece fara prezenta si sa puna oprire pe salarii?

Am avut un credit luat de la banca pe 7 ani si am platit 5 ani iar 2 ani nu am mai platit . A fost vandut creditul la Kruk acestia mau dat in judecata si procesul sa judecat fara stirea noastra . Am primit executare silita si avem oprire pe salariu 33%.intrebarea mea este aca pot sa ajung la o intelegere cu executorul pentru o rata lunara mai mica si daca este normal sa platesc aceiasi suma cu care am fost imprumutat de la banca ? Multumesc

A intrebat Claudiu Rusu

Raspunsul ales

avatar

Tehnic Bistrita a raspuns pe 21.04.2015, 01:35

Da.
Nu cred ca va fi de acord.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.04.2015, 09:53

Desigur ,existind o hotarire trebuie pusa si in practica !Ati avut un imprumut,unul care l ati acceptat cu conditiile impuse,fiind semnat!?Faptul ca nu puteti sa l platiti inapoi,recuperarea se face asa cum banka considera legal si corect,fiind in masura sa si recupereze suma .Dstra nu trebuie sa fiti instiintat,si de fapt ati stiut,(durata de restituire a sumei catre banka,lunar cu suma de...!? )deci neplata continua,periodica  a ratelor va aduce in fata legii,deci totul a avut loc pe si in temeiul legiuitorului !Puteti numai accepta conditiile lor,chiar si in acest Moment,deci daca nu sint de acord nu exista alte moduri sau cai de rezolvare ! Din pacate Multi nu citesc cele mici tiparite la conditii de restituire sau acolo unde se pot ,,aranja,, legal bancile !Banka si asigurarile sint cele mai bine puse institutii si ,de fapt,cum ,de ce,de unde,etc.!?

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello