Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt demersurile si actele necesare pentru o tiroliana in oras?

Buna ziua,

As vrea sa stiu care sunt demersurile si actele necesare pentru o tiroliana. In oras exista un parc care include un loc de joaca pentru copii. Acest parc este impadurit si as vrea sa pun o tiroliana pentru copii intre doi copaci ca obiect de distractie. Ideea este simpla, intre 2 copaci sa pun aceasta tiroliana iar la capete sa pun locurile de plecare si sosire. Am cautat peste tot dar nu am gasit nicaieri actele necesare si demersurile pentru a porni aceasta mica afacere.

Multumesc!

A intrebat Stanciu Marius

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.04.2015, 10:15

Cui apartine parcul,cei ,,verzi,, vor accepta ,locul amplasarii este inafara spatiului de joaca,modul de asigurare si inaltimea la care se poate monta !?Sint numai o parte din intrebarile care va vor fi puse,trebuie stiut cu ce fonduri sau cum faceti investitia si cum vreti sa o recuperati !?Inafara de numai citeva puncte ce va vor urmari in a incepe aceasta ,,afacere,, trebuie sa stiti ce trebuie indepartat din traseu,ce poate deranja buna functionare .Primaria,cei de la investitii ,sigur va pot raspunde la aceast proiect ! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello