Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte am nevoie pentru o licenta de vanzator ambulant de legume si fructe din productie proprie?

As dori sa stiu daca este posibil sa le vand direct din microbus?

A intrebat Mazepiuc Constantin

Raspunsul ales

avatar

Radu Tuglea a raspuns pe 16.04.2015, 08:55

Certificat de producător, certificat de înmatriculare, permis de conducere, RCA.
Fiecare parcare are regulile ei. Vă sfătuiesc să le citiţi cu atenţie!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 16.04.2015, 11:24

Aveti nevoie si de o autorizatie de la primare in care se stipuleaza zonele de activitate si alte masuri.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 17.04.2015, 23:35

Mai nou in baza oug.145/2015 aveti nevoie de ATESTAT DE PRODUCATOR. El se da de catre Primar in urma avizului CONSULTATIV al unei asociatii de profil sau a inspectorului de la Camera Agricola din zona dumneavoastra. Nu aveti voie sa treceti pe acest act decat persoanele din GOSPODARIE. Intermediarii cu ,,domiciliul fortat" in casa gospodarului fraudulos vor dispare! Va mai trebuie sa aveti: aprobare de la Primarie cu locatia de vanzare (se plateste, contract de inchiriere pentru folosirea domeniului public), cunostiinte de contabilitate, deoarece veti tine evidenta chitantelor pe care le eliberati de fiecare data unui cumparator- pentru usurinta muncii, cand pixul nu scrie, puteti sa folositi casa de marcat. Cunostiinte de vanzator - deoarece cumparatorul este stapanul care decide si nu invers. Cum vei proceda in cazul ca acel cumparator doreste sa aleaga sau sa vada ce pui in papornita?
Daca nu aveti servici si dispuneti de marfa proprie pe o perioada de timp mai lunga este bine sa va ganditi la un PFA , AF sau II. Deveniti un mic antreprenor impreuna cu familia, puteti sa mai si achizitionati - pe borderou de achizitie, diverse produse pe care nu le produceti. Contribuiti la .. pensie si ... la medic, usor si practic din veniturile de fermier.
Masina trebuie sa fie dotata cu cele necesare...... Cred ca v - ar avantaja sa va dotati cu o RULOTA. Va dorim vanzare buna si ... preturi de producator.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 17.04.2015, 09:48

Puteti sa le vindeti unde si cum vreti,puteti livra si la domiciliul clientului,daca puteti face dovada ca produsele vindute va apartin,produse din propria gradina,deci certificatul de producator!Mergeti la Primaria pe raza careia aveti domiciliul si faceti o cerere in aceasta directie-atentie ce si cum completati,exista diferite rubrici,produse,etc. Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello