Intrebare rezolvata

avatar

Care ar fi pasii pentru a deschide o farmacie online?

As vrea sa deschid o farmacie online. Am PFA pentru comert online. Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii. Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a deschide aceasta afacere, ce as avea nevoie, cam de cati bani ar fi nevoie? S-ar putea obtine ceva fonduri pentru asa ceva?

A intrebat Roman Chereji

Raspunsul ales

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 10.04.2015, 11:14

Intradevar, medicamente nu se pot vinde online, doar cele din categoria OTC, daca nu cumva sunt si aici restrictii. Este o piata concurentiala foarte mare, aveti nevoie sa investiti intr-un site de calitate, plus promovare si marketing in fiecare luna. ( am lucrat 2 ani in domeniu, exact pe aceasta nisa).

Pentru infiintarea unei afaceri sunt niste costuri, dar pentru intretinerea si aducerea afacerii pe profit sunt alte costuri pe care foarte multa lume le ignora. Ganditi-va ca afacerea dvs. va fi pe profit intr-un an de zile; in acest timp trebuie sa aveti bani planificati pentrul; chirii si utilitati, depozite, produse, promovare, salariati, website.

Eu va propun domeniul suplimentelor si produselor bio-organice, inclusiv produse cosmetice.

Investitia este mai mica deoarece nu aveti nevoie sa va faceti de stoc de produse, nu aveti cheltuieli de ambalare si depozitare, de livrare a produselor.

Va alegeti nisa in care doriti sa activati si deveniti expert / autoritate pe acel domeniu.

Mult succes!

Va invit sa studiati o idee de parteneriat pe care o gasiti in prezentarea de mai jos.

Sursa: http://naturapentrusanatate.com/go/prezentare-afacere-parteneri/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello