Intrebare rezolvata

avatar

Se pot obtine fonduri guvernamentale nerambursabile pentru lucrari de decolmatare?

In 2014 am infiintat o asociatie non profit pentru pescuit sportiv. Am concesionat de la ANIF  un canal de 8km si am obtinut de la ANPA  autorizatia de pescuit sportiv. Fondurile le obtinem din taxa de pescuit anuala dar sunt insuficiente.

Anul acesta am facut lucrari de decolmatare pe 1,5 km in valoare de 14900 lei si am ramas fara fonduri. Am dori sa continuam lucrarile si cel mai important sa populam cateva tone de peste .

Am putea accesa fonduri guvernamentale pentru astfel de cazuri ? Fondurile europene vin greu si sunt sume mari , noi cu o suma moderata am putea porni proiectul nostru . Sunt bani la guvern pentru astfel de asociatii ? Cum se acceseaza ?  

Va multumim !

A intrebat Cotrau Claudiu

Raspunsul ales

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 9.04.2015, 14:10

Buna ziua,
Posibil sa efectuati aceasta decolmatare, din fonduri europene pentru mediu.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 7.04.2015, 10:03

Nu,desigur sansa de a primi vreo suma este redusa,incercati la nivel de judet,incercati o oferta catre platitorii de taxe ai ANPA ,prin a oferi servicii gratuite pe o perioada anumita !O astfel de investitie este intradevar mica ,dar,nu reusiti decit cu buget privat,in astfel de activitate numai cei interesati pot vedea ideea de viitor !Sint platitor de astfel de taxe,sint pescar,gasesc o Idee sanatoasa dar,incercati sa intalegeti ca unii mai bine braconeaza decit sa investeasca in viitor si natura !Daca aveti nevoie de informatii si mod de organizare,functionare va pot ajuta ! (scrieti mi pe mercedescdamg@web.de ) Va doresc succes si intradevar ceva care poate avea viitor !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello