Intrebare rezolvata

avatar

Voi pleca in Turcia peste 2 luni si as dori sa stiu pretul gramului de aur de 14k?

Vreau sa cumpar bijuterii de aur pentru mine,sotia si copii de vreo 2000$ si as dori sa stiu la ce pret as putea lua gramul de 14k cheltuind 2000$ pe aur la un magazin.

A intrebat Dumitru Alex

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.04.2015, 18:02

Singurul lucru care pot sa vi l spun este ca,investitia in aur prelucrat este cea mai proasta investitie,nu veti putea recupera aceasta suma niciodata !Inafara ,va sfatuiesc daca i vorba de investitie sa o faceti in monezi,sau aur24k! Ptr Familie,cadouri sau orice altceva,aceasta achizitionare de produse din aur este cu dus.intors,dat fiind faptul ca turismul ptr si cu Aur are un pic nevoie de cunostiinte in domeniul,cunostiinte ce tin de procente de neferoase sau aliaje in bijuteri si obiecte din aur !Si sa investiti 2000 de dolari in ceva ce nu garanteaza siguranta acchizitiei mai bine mergeti in tara unde veti putea sa i actionati in judecata daca nu ce cumparati este in totalitate !Preturile sint diferite dar nimeni nu trebuie sa stie ca sinteti turist si ca vreti sa investiti o suma ci,locuri diferite ,nu platiti ce se cere ,mai ales in Turcia ! Intrebati si informati va cit si cum transportati in tara ,ptr ca faceti achiziti inafara EU si veti plati taxe ptr introducerea lor !Succes

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Bijuterii, Optice

Axello