Intrebare deschisa

avatar

Se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei agentii de turism? Cum?

Care este procedura si cum pot face asta fara sa apelez la o firma de consultanta?

A intrebat Ba Simona

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 1.01.2021, 15:09

Raspuns pt. ,,Ba Simona" ,pot face fara sa apelez la o firma de consultanta" !!!??? PUTETI, dar pentru aceasta TREBUIE sa fiti toba de carte, sa stiti a comunica mult si bine, sa stiti geografia globala ca pe un abecedar, tatal nostru, sa stiti istorie si codul lui Hamurapi ca pe orice alta povestioara, sa cunoasteri manipularea omului de rand, bogat sau sarac. sa stiti ca pentru aceasta va trebuie ceva studii facultati din domeniile enumerATE MAI SUS SI .. MULTA ALTELE. A fugi de consultanta, a ignora binefacerile sale este ca si cum v - ati taia creaca de sub picioare, este sinucidere curata in modul cel mai sincer spus. cand pornesti la DRUM, oricare ar fi acesta, casatorie, inceput de scoala, meserie, serviciu, etc, etc., este strict necesar sa te CONSULTI pentru a nu pierde si a plati scum si a fi nevoit sa spui ,,da - mi Doamne mintea mea cea de pe urma! a ignora CONSULTANTA ESTE CA SI CUM TE - AI CREDE CA LE poti STI PE TOATE . Nu trebuie ignorata consultanta nici atunci cad veti fi nevoita sa dati un ban. Multe razboaie se castiga pe cei ce cumpara ,,consultanta" adica spioni ce dau informatii cum trebuie urmata o actiune. Imi pare rau ca trebuie sa spun ca aveti conceptii gresite fata de consultant, de cel instruit care este facut pentru a te ajuta. Inteleg ca aceasta repulsie se datoresti si faptului ca multi consultanti iti vand ideile pe hartie si , pentru literele scrise iti cere un procent desi stie ca rezultatul este NUL. Cinsit ar fi ca pentru o suma onorabila de consultanta, omul de la birou, sa - ti spuna procedurile de urmat dupa ce a eliminat riscurile, in mod cinstit si corect. Nimeni nu le poate face pe toate, asa ca nu va vad in stare sa duceti la indeplinire ideile FARA. Cu toate acestea va dorim sa aveti parte de cei ce va indruma spre invatare, perseverenta, si multa munca, iar rezultatele vor fi pe masura efortului depus si a intelegrilor din domeniile de interes.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.04.2015, 17:28

doriti un raspuns corect si care sa fie legal,fara sa va insele asteptarile!? Atunci ,raspunsul este NU,nu puteti primi fonduri EU nerambursabile,si incerc sa va aduc la gindul si ideea de a accepta si pe cel ce tunde animale si cizmarul,etc.!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello