Intrebare rezolvata

avatar

Cum sa incep o afacere cu dezmembrarilor auto?

Buna ziua,

Numele meu este Iulian, am 25 de ani si as dori sa stiu cum sa incep o afacere cu dezmembrarilor auto.

A intrebat Gheorghe Iulian

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.04.2015, 13:29

Sincer,se spune ,,meseria se fura ,,! Incearca sa te informezi pe Linga cei ce dispun de astfel de activitati,cauta raspunsuri corecte din practica ! Deasemenea avizarile,modul de a achizitiona si dezmembra,nu i numai parte mecanika,are numeroase compoente care se implica in acest proces !Vei asi raspunsuri chiar pe pagina bizzo.ro, chiar am mai discutat pe aceasta tema !Inafara de aceasta ,solul trebuie pregatit corespunzator,distanta fata de riuri,locuri usor inflamabile,unitati care nu si gasesc locul Linga,baterii,antigel,uleiuri,lichid de frina,etc. Vrei sa vizitezi ,sa vezi cum este organizat si cum functioneaza afara (expl. Germania! ) ,te pot ajuta ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ioan Bocancea a raspuns pe 2.04.2015, 09:06

Draga Iulian, cel mai lung drum incepe cu primul pas. Acest pas al tau este corect deoarece ai nevoie de informatie. Tot informatii sint si sfaturile, iata-l pe almeu:
Ca sa incepi afacerea ai nevoie de anumite calitati personale, care chiar daca nu esentiale pot face ca incercarea sa fie placuta chiar in caz de esec saupot face incercarea sa fie  greseala vietii chiar daca incercarea a avut succes.
Calitatea de a memoriza: persoane, nume, adrese, firme, produse, preturi, nu este esentiala dar te poate ajuta foarte mult. Modul in care reusesti sa te faci placut si apreciat in societate este un atu. Dat fiind ca inceputul afacerii este cel mai greu, daca nu te simti in stare sa faci fata situatiei, mai bine stai cuminte sau cauta ceva care ti se potriveste, schimba nivelul...
Priveste problema in ansamblu: afacerea se face pentru profit iar legea profitului nu are reguli scrise si nici respectate. Respectul legii este esential dar tine minte ca o intelegere incheiata chiar nescrisa fiind are valoare de contract. Lipsa regulilor nu inseamna lipsa onoareisi a corectitudinii.
Afacerea se incepe asadar cu parteneri de afacere. Considera clientii tai ca fiind parteneri, cistigul sa fie reciproc. Daca tu esti convins de cistigul lui, nu va trebui un efort prea mare sa-l convingi si sa cumpere. Daca ai clienti ai sanse !(poti chiar sa vinzi inainte de a cumpara, deci un capital initial mai mic) Colaboratori din domeniul acesta sau altele-asociate domeniului sint posibile puncte de forta: ai putea trece la nivelul B2B, unde stringerea de mina a unei anumite persoane poate insemna foarte mult.
Resursele financiare nu sint esentiale, dar fara clienti nu se poate.
Dar daca mai vrei sfaturi mai bine "suna-ma, "iti dau numarul meu de telefon"...
Bafta in alegeri!
Teava decorativa

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Marcu Silviu a raspuns pe 2.04.2015, 07:23

Salut!

In primul rand i-ti trebuie ceva bani,pe urma,daca vrei sa faci cu acte in regula,trebuie sa-ti faci un srl,casa de marcat,contabil. Trebuie sa ai un spatiu amenajat si daca ai firma si daca nu ai firma,pentru a-ti usura tie munca si pentru a nu fii nevoie sa te tavalesti prin noroi sa le dezmembrezi,(pietris sau beton),sau chiar un garaj ceva pentru timpul rece. I-ti mai trebuie remorca auto si o masina mai mare dupa care s-o agati pentru a cara masinile,pe care le vei dezmembra.......

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello