Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt costurile de infiintare ale unui atelier mestusugaresc?

Buna ziua,

Ma intereseaza daca aveti idee cam care ar fi investitia pentru infiintarea unui atelier mestesugaresc (costuri infiintare, a locatiei, costuri pentru unelte manuale si electrice, costuri ale firmei, etc.)?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

A intrebat Catalin Andronache

Raspunsul ales

avatar

Bucalae Ioan a raspuns pe 31.03.2015, 14:13

Cred ca la aceasta intrebare ar trebui sa gasiti singur raspunsul, ca viitor antreprenor trebuie sa invatati sa va faceti calcule si previziuni. Daca  atelierul urmeaza sa fie infiintat in mediu rural se poate incadra la finantare nerambursabila pe fonduri europene, prin PNADR,  submasura 6.2.
Daca in apropierea dv. exista un G.A.L. ei va pot ajuta cu proiectul.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 31.03.2015, 12:06

Nu credeti ca ar fi fost interesant sa mentionati si ce ar trebui sa faca acest atelier???Asta va defini nu numai necesarul de unelte dar si spatiul necesar! Una este sa vreti sa reparati carute sau masini si alta sa reparati broaste de usi!!! La asta se mai adauga si faptul ca asta depinde si de localitatea in care domiciliati si desigur ,daca porniti de la zero sau aveti ceva posibilitati,cum ar fi spatiul,etc.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello