Intrebare deschisa

avatar

Ajung 5000 de euro pentru inceperea unui parc de dezmembrari auto?

Buna ziua,

Eu impreuna cu un amic,acesta fiind si mecanic,dispunem de o suma de aproximativ 5000 de euro,o remorca pentru transportat automobile,contabil,acesta fiind sotia amicului si mult chef de munca. Acum noi ne-ntrebam daca,oare ne ajung acesti bani sa-nchiriem un spatiu,sa facem si ceva amenajari in acel spatiu,sa facem firma si sa mai cumparam si ceva masini?

Activitatea aceasta desfasurandu-se in oras,Giurgiu mai precis.

Va multumesc anticipat.

A intrebat Marcu Silviu

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 29.03.2015, 15:42

desigur,daca spatiul,dotarea nu i in calcul,referitor la chirie si demontariile incep fara cele cu aer comprimat,deci cu chei si cleste,etc.Transportul si achizitionarea se poate face ieftin cu comanda in prealabil la preturi de citeva sute de euro sau accidentatemdar pe plarforma ptr ca dupa legea noua de la 1 aprilie in Germania nu mai primesti nr decit de granita masinile fara tüv nu mai primesc zoll numar,deci costuri suplimentare ! Orice inceput e greu dar munca cu incredere si prieten bun,functioneaza ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello