Intrebare rezolvata

avatar

In ce cod CAEN se incadreaza desfasurarea activitatilor de mai jos?

Doresc sa stiu in ce cod CAEN se incadreaza desfasurarea activitatilor de:
- creare grafica pentru printuri, gen pliante, flyere, logouri, etc
- realizare siteuri, indiferent de categoria siteului
- vanzarea de aplicatii web (de exemplu un program de facturare)

A intrebat Argi Argi

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 28.03.2015, 12:29

Buna ziua,

Va expun mai jos CAEN-urile:

7311 Activitati ale agentiilor de publicitate Aceasta clasa include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia. Aceasta clasa include: -crearea si realizarea campaniilor publicitare: -crearea si plasarea reclamelor in ziare, periodice, la radio si televiziune, pe Internet si alte mijloace ddd dd media -crearea si plasarea reclamelor in aer liber, de exemplu afise, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor si aplicarea de colante publicitare pe masini si autobuze -publicitatea aeriana -distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor -creare de standuri, structuri si site-uri de afisare -desfasurarea campaniilor de marketing si a altor servicii publicitare in scopul atragerii si retinerii clientilor -promotii de produse -activitati de marketing prin punctele de vanzare -publicitate directa prin posta Aceasta clasa exclude: -tiparirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819 -productia de mesaje comerciale pentru radio, televiziune si film, vezi 5911 -activitati de studiere a pietei, vezi 7320 -fotografii publicitare, vezi 7420 -organizarea de conferinte si expozitii comerciale, vezi 8230 -activitati de expediere prin posta, vezi 8219

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe Aceasta clasa include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de gazduire a paginilor web, de prelucrare a datelor si activitati conexe. Sunt incluse activitati specializate de gazduire, cum ar fi gazduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau gazduire de aplicatii. Activitatile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completa si elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de catre clienti sau asigurarea prelucrarii automate a datelor si servicii de introducere a datelor, inclusiv activitati de rulare a bazei de date (executare functiuni). Aceasta clasa exclude: -activitatile unde furnizorul foloseste computerul doar ca un instrument de lucru (unealta) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.

6201 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) Aceasta clasa include activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software. Este asemenea inclusa scrierea de programe urmand indicatiile utilizatorilor (programe orientate pe client). Aceasta clasa include: -proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa: -sisteme software -aplicatii software -baze de date -pagini web -adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice, adica modificarea si configurarea unei aplicatii existente astfel incat devine compatibila si functionala, potrivit mediului sistemului informatic al clientului Aceasta clasa exclude: -publicarea pachetelor de programe, vezi 5829 -transpunerea sau adaptarea software-ului nespecializat pentru o anumita piata, pe cont propriu, vezi 5829 -planificarea si proiectarea sistemelor de calcul electronic ce integreaza echipament, software si tehnologii de comunicatii, chiar daca software-ul furnizat este o componenta integranta, vezi 6202

Mult succes

Delia Goicov

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 28.03.2015, 10:03

Registrul comertului va poate spune gratis,tot ce aveti nevoie.Oricum trebuie sa va faceti o societate si nu-i puteti ocoli.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 28.03.2015, 10:31

Daca ii puneti o intrebare doctorului GOOGLE va baga instantaneu la lista codurilor CAEN 2015 O sa gasiti rapid raspunsul la intrebarea Dvs.

Sursa: Google si experienta personala

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello