Intrebare rezolvata

avatar

Va rog, ma puteti ajuta cu cateva idei?

As dispune de 1000-2000 euro. Ce as putea incepe cu acesti banuti? Va rog mult daca se poate sa imi dati cateva idei.

Multumesc frumos.

A intrebat Gabriela Cristina

Raspunsul ales

avatar

Cotrau Claudiu a raspuns pe 28.03.2015, 07:53

Buna ziua .
Un magazin mic cu flori , produse naturiste si un birou cu asigurari si xerox . O sa traiti decent toata viata . Va trebuie un spatiu mic , un PFA si multa munca . La asigurari pot sa va indrum . Succes !

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 28.03.2015, 08:19

Felicitari pentru ca v-ati gandit sa incepeti o afacere.

In functie de ce anume va pricepeti, ce va place sa faceti.

Inainte de a cheltui banii, testati ideea. Nu va aruncati in inchirierea de spatii, platit reclama, cumparat produse. Vedeti cum reactioneaza piata calda.

Va recomand sa cititi articolul de mai jos, poate va inspira.

PS

Scoateti cuvantul banuti din vocabularul dvs. pentru ca duce la senzatia de ceva mic, marunt (maruntis).

Sursa: http://naturapentrusanatate.com/oferta-pentru-a-incepe-o-afacere/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 28.03.2015, 10:24

Sinteti din mediul rural sau mediul urban? Ce activitate credeti ca va face placere sa o practicati? Sa nu va ginditi de la inceput direct la cistig !!!  Mai aveti vreo persoana pe linga Dvs. care ar putea sa va ajute la startul afacerii ? Trebuie totusi sa dati mai multe informatii pentru a primi un sfat competent.

Sursa: Experienta proprie

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 31.03.2015, 10:27

Buna ziua,
2000 euro= 9000 lei o suma care nu este de neglijat la inceput de afacere. Se spune ca formarea omului incepe cu cei sapte ani de acasa, unde se invata de toate si de primii ani de scoala, de primul invatator. Restul merg ca pe roate. Daca din acesti cca 11 ani ai invatat ceva este de neconceput sa nu te descurci in viata in mod cinstit.
Cea mai buna afacere este sa pui pe altii sa munceasca pentru tine. (concept american. Dar, ,,aceasta este exploatatie a omului de catre om". mai exista o POSIBILITATE, un secret pe care il dezvalui. Cu 9000 de lei cumparati 10 - 15 familii de albine, ACUM pana in luna mai. Asociativa cu un apicultor, mentor pentru cativa ani prin care sa profitati de ceva utilaje in sistem asociativ. Incercati sa invatati pe langa acest apicultor. Mariti numarul, dupa posibilitati si ajutorul de care beneficiati. Faceti un curs de calificare in meseria de apicultor. Accesati PNA - ul si puteti sa va dezvoltati pe banii europeni. Un leu investit in apicultura in luna mai il puteti recupera integral in primele 4 luni cu staruinta dumneavoastra si ajutorul lui Dumnezeu. In cazul ca exista ceva incompatibilitate puteti sa le valorificati dupa fl. soarelui. Cu borcanul de miere in poseta puteti sa va faceti propria afacere. Drumul nu este asa de lin ,dar nici cascade de neintrecut nu sunt. Aceasta afacere se preteaza domeniului urban, rural si oricarei profesii sau barbat - femeie....... Va pot sta la dispozitiein mod gratuit cu noi precizari la tel 0746351192, de preferat dupa ora 18. Va dorim buna alegere si mult noroc.

Sursa: proprie

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Barbu Cristian a raspuns pe 27.03.2015, 18:18

Din punctul meu de vedere conteaza ce sunteti de profesie si ce doriti sa faceti pe viitor

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello