Intrebare rezolvata

avatar

Pentru o afacere cu produse alimentare naturiste pot primi fonduri europene?

Buna ziua.

As vrea sa deschid un magazin fizic intr-un orasel din jud Suceava cu aprox 24.000 loc cu alimente naturiste facute la tara (zacusca, dulceata, muraturi, cascaval, branza, compoturi - productie proprie).

In acest oras nu exista asa ceva decat magazinele plafar care nu au spre vanzare alimente si piata unde se vand doar tot felul de prod lactate. As putea primi fonduri nerambursabile pentru asa ceva?

Credeti ca ar merge un astfel de magazin?

A intrebat Antonia Antonia

Raspunsul ales

avatar

Daniela Bolog a raspuns pe 26.03.2015, 06:59

Da, puteti primi fonduri prin programe nationale. Infiintati o firma, SRL, SRL-D, apoi va trebui sa va autorizati productia acestor produse. Trebuie sa depuneti cerere la ANSVSA din judet. Gasiti detalii pe Google. Programele prin care puteti primi fonduri le gasiti la
http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programe-2015/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 26.03.2015, 08:27

Buna ziua,

Desigur, puteti primi finantare pentru afacerea Dvs. in cadrul programelor nationale, care se vor lansa curand.Trebuie sa aveti o firma , daca nu atunci trebuie sa va infintatati una.
Daca aveti nevoie de ajutor, sprijin, informatii in legatura cu astfele de proiecte, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 26.03.2015, 09:56

recomand sa contactezi un specialist, iar in acest sens pe cei de la http://www.finantare-proiecte.ro/

Sursa: http://www.contacafe.ro/

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello