Intrebare rezolvata

avatar

Cum ma sfatuiti sa fac un contract legal in tara care sa imi fie avantajos?

Doresc sa am un contract de munca timp partial, de cateva ore pe saptamana, inscris la Directia Muncii in Romania, in vederea unei colaborari cu o agentie de recrutare din Belgia.

As vrea sa stiu ca persoana fizica, cum trebuie sa procedez, ca sa pot lucra legal si plati taxele afente in Romania, oferta agentiei este de a lucra online, de a-mi taia factura pe anumite sume care vor varia in functie de activitatea pe care o voi presta, deci nu este un salariu fix.

Mentionez ca acum lucrez legal in Belgia, nu doresc sa lucrez ca independent in sistemul lor, am experienta si studii in RH si vreau sa colaborez in domeniu in continuare.

Cum ma sfatuiti sa fac un contract legal in tara care sa imi fie avantajos, care sa aiba efect si pentru angajatorul belgian. Si care mai sunt taxele de plata, actualizate.

Multumesc anticipat.

A intrebat Giurescu Gabriela

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 26.03.2015, 19:49

Mai intai trebuie sava faceti o societate,fapt pentru care trebuie sa mergeti la REGISTRUL COMERTULUI,pe care oricum nu-l puteti ocoli,unde veti afle toate prevederile legale gratis. Dupa aceasta veti putea face un contract legal cu orice firma. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello