Intrebare rezolvata

avatar

Pot incepe o mica afecere cu o sera de 100 mp?

Salutare!

As vrea sa construiesc o sera de 100 mp si sa cultiv legume.Credeti ca pentru inceput e destul o sera asa mica?Daca poate cineva  sa ma sfatuiasca rog sa imi scrie aici!

Multumesc antincipat!

A intrebat Popa Andrei

Raspunsul ales

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 25.03.2015, 05:40

Sigur ca da !! trebuia facuta deja !! trebuie sa produca ceapa, rosii , castraveti , etc !! daca te pricepi si sti cum sa-ti faci sera ! poti pune si rafturi din lemn sau etajere si atunci productia va fi mult mai mare !! Bafta !!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 31.03.2015, 09:21

Raportul intre investitie si profit in cazul serelor, solariilor este de aprox. 1:19. Deci curaj si multa munca. pentru aceasta este necesar sa aveti ceva cunostinte practice, dorinta de a face ceva. In solarii sau sere merg bine culturile succesive. Scheme se gasesc pe internet sau la practicieni. O reteta sablon nu exista, dar incepeti cu UN SOLAR pe care sa - l faceti dumneavoastra. Va trebuie seminte de calitate, sistem de irigatie, pamant fertil si munca. La un solar de 100 mp. exista sanse reale de a va profesionaliza. Incercati sa vozitati un practician si treaba va merge ca pe roate. Este bine sa apelati la un consultant Public de la Camerele Agricole Judetene sau locale. Va dorim succes.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello