Intrebare rezolvata

avatar

Se obtin greu autorizatiile pentru DDD - servicii deratizare dezinsectie dezinfectie ?

Imi ajung 5000 - 6000 ‚ā¨ pentru aceasta afacere ?

A intrebat Stanculescu Mario Laurentiu

Raspunsul ales

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 20.03.2015, 11:17

Salutari,

Eu m-am ocupat personal de autorizarea mai multor astfel de firme in Bucuresti si jud. Ilfov.
Chiar in acest moment sunt in curs de autorizare cu una dintre aceste firme (am ajuns in etapa de autorizare la Mediu).
Nu e nici usor, nici greu, daca alegi un spatiu potrivit, il amenajezi conform normelor in vigoare si intocmesti corect si complet dosarele de autorizare.

Prima data trebuie sa depuneti un dosar la Directia de Sanatate Publica - probabil ca acesta este cel mai important dosar, pentru ca Notificarea emisa de aceasta institutie va fi necesara in toate celelalte dosare de autorizare, de la Politie, DSVSA, Primarie, Mediu si Directia Fitosanitara.

Aceasta este chiar ordinea in care trebuie sa depuneti dosarele, pentru ca, de obicei, la fiecare dintre aceste institutii, vi se va cere documentul obtinut de la institutia anterioara.

De asemenea, este important sa implementati doua standarde ISO 9001 si 14001 pentru activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Fara aceste standarde ISO, de exemplu, Primaria mun. Bucuresti NU emite Autorizatia de Functionare!

Pentru mai multe informatii puteti intra pe:
http://www.juristfirme.ro/42/Dezinfectie-Dezinsectie-Deratizare.html

Consider ca bugetul propus va fi suficient, atat pentru inchirierea spatiului si amenajarea corecta a acestuia, plus achizitia de materii prime si utilaje, cat si pentru cheltuielile referitoare la consultanta si demersurile de autorizare.

Succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello