Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot face cu un teren de 1400 mp in Alba Iulia?

Buna ziua,

Am 26 de ani si detin un teren agricol cu suprafata de 1400 mp cu deschidere mare la strada, foarte aproape de centrul din Alba Iulia, chiar in spatele Mall-ului. In vecinatatea terenului se afla o fabrica de mezeluri si un cartier rezidential.

As fi recunoscator oricui imi poate descrie pasii de urmat in vederea realizarii unei afaceri cu sprijinul fondurilor europene, precum si unele idei pentru proiecte eligibile si pretabile pentru aceasta zona.
Sunt deschis si unor eventuale propuneri de colaborare.

Mentionez faptul ca nu apartin nici unui partid politic.
Fiind la inceput de drum orice informatie sau sprijin este bine primita.

Va multumesc

A intrebat Bora Claudiu

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 17.03.2015, 19:39

Din pacate nu puteti sa faceti spatii de productie ,in afara de cele din industria alimentara datorita distantelor cerute de spatiile de locuit.In schimb puteti face terenuri de mini fotbal ( unul din ele ,sau mai multe chiar acoperite cu folie de plasic) care sunt f. rentabile fara o intretinere speciala (suprafata sintetica).Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 18.03.2015, 07:08

Fiind o locatie centrala probabil ca si valoarea terenului este pe masura. Iti sugerez sa il vinzi sa sa-ti cumperi alt teren intr-o localitate apropiata de orasul tau. Eu zic sa alegi o localitate in directia Brad. Mai departe !  Ce parere ai despre achizitionarea fructelor de padure din zona orasului Cimpeni si imprejurimile localitatii si prelucrarea lor ? ( mure, zmeura, afine catina, cirese amare, ciuperci) Constructia de care ai nevoie pentru procesul de productie o poti face din panouri sandwich. Este mai ieftina si nu dureaza prea mult constructia ei. Este numai o idee. Pentru mai multe informatii suna la 0772238638 Hotarirea iti apartine. Succes !

Sursa: Experienta personala

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Viorel Ene a raspuns pe 18.03.2015, 16:11

Cladire de birouri, hala cu diverse , depinde si de fondurile de care dispuneti, daca nu aveti fonduri incercati o asociere cu cineva sa va construiasca hala sau cladirea si faceti 50 / 50 profitul, sau cum va intelegeti. Spor

Sursa: personal

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 7.04.2015, 23:19

Fonduri europene niema, sunteti domn de oras si nu taran de ...rural, adica de la tara. Dar, va dau o idee de reusita de o sa ma pomeniti toata viata si ii puteti alunga pe tot consumatorii din magazinele pe care le pomeniti. Iata ideea de milioane, a mai facut - o cineva ceva mai SUS pe la ,,Scoala Ardeleana". 1. Mergeti in calitate de muncitor si antreprenor si uniti toti TARANII din regiune, cultivatori de produse agricole si faceti un mic ,,ILF", unde sortati, reconditionati, ambalati si VINDETI produsele membrilor COOPERATIVEI de tarani agricoli, CONSUMATORILOR din zona ,,cartier rezidential". De colaborare participativa putem vorbi in cateva cuvinte: Va dau Puieti de EVODIA, in mod GRATUIT,  sa va imprejmuiti mica afacere. Cooperativa dumneavoastra poate achizitiona de la Cooperativa mea apicola, miere pe sortimente cu origine cunoscuta, polen, in curand suc de catina si multe altele. Daca raspunsul va fost de folos ma simt onorat.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello