Intrebare rezolvata

avatar

Pentru un magazin online ce reguli de functionare trebuiesc indeplinite pentru accesare fonduri?

Buna, vreau sa deschid un magazin online de produse de gatit.

Am luat documentele dela Registru , am ales srl-d pentru ca am 34 de ani si m-am gandit ca voi putea accesa fondurile. Sunt la stadiul completarii dosarului dar fiind tanara si fara experienta in domeniu nu gasesc rapsunsul la:

a) am ales ca sediu social propria locuinta si ma gandesc sa lucrez cu stoc de marfa. pentru asta sediul social trebuie sa il declar si ca punct de lucru?

b) ce semnifica activitate de birou?

c) am o prietena in italia care ma poate ajuta cu produse de acolo pe care sa le vand. trebuie sa completez ceva in mod express la completarea formularelor?

d) eu singura o sa pregatesc coletele de livrat pentru inceput si le livrez numai prin curier sau posta. pot sa imi duc singura coletele in alta localitate (am serviciul in alta localitate)la o posta sau sa le predau unui curier in alta localitate, ma gandesc ca nu pot chema curier la 5 dimineata sau la 9 seara nu cred ca mai lucreaza la orele astea iar posta nici atat. sau legal este sa fie ridicate doar de la sediu?

A intrebat Claudia Andreea

Raspunsul ales

avatar

Viorel Ene a raspuns pe 18.03.2015, 16:17

Buna,
Detin un astfel de magazin online www.uneltedecalitate.ro . Livrare poti face de oriunde, nu conteaza, eu lucrez cu distribuitori si livrez din 7 puncte. Locul in care ai declarat sediul trebuie sa contina biroul si un calculator , imprimanta ceva in genul. Curierul poate veni sa ridice marfa in functie de ora stabilita de comun acord cu persoana care ridica din zona. Daca doriti ajuto pentru magazinul online ma puteti contacta. Cu stima,
Viorel

Sursa: experienta personala

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 15.03.2015, 16:27

Atentie, daca cumva locuiti intr-un apartament la bloc va trebui sa obtineti acordul vecinilor dvs din dreapta-stanga si sus-jos, precum si acordul asociatiei de proprietari pentru schimbarea de destinatie a locuintei.
Activitatea de birou inseamna ceea ce face un contabil, avocat, notar. Ceea ce faceti dvs este activitate comerciala.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello