Intrebare rezolvata

avatar

Sunteti interesati de un parteneriat pentru deschiderea unei afaceri?

Buna ziua ,

Caut o persoana care este interesata de a incepe o afacere online in Germania . Ideea mea este de a importa produse din China si a le vinde intr-un magazin online , sau pe platforme tip ebay , amazon etc . Daca este cineva interesat si are putin habar de acest domeniu rog sa ma contacte-ze . De preferat sa fie din Germania .

Daca aveti si alte ideei prin care putem face o colaborare , astept sa luam legatura si sa discutam mai in detaliat ideea voastra .

O seara buna !
Niku

A intrebat Craciun Nikku

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 15.03.2015, 16:23

Pai din cate vad dumneavoastra aveti doar o idee amarata, pe care o au sute de alti oameni. Exoerienta nu aveti, capital nu.
Care ar fi motivatia cuiva sa se asocieze intr-un parteneriat care nu-i aduce nimic?

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 15.03.2015, 12:00

O astfel de afacere necesita sa investiti bani in produse, depozitare, taxe vamale etc
Care este piata careia va adresati? Este o piata in crestere sau saturata?

Eu doresc sa intru pe piata produselor cosmetice bio-organice, cu livrarea produselor in toata Europa. Fara insa a investi bani in stocuri de produse si in depozite. Am la dispozitie un departament care se ocupa de depozitare, livrare imediata prin curier, incasare bani.

Bineinteles, se pot vinde si clasic, prin magazine, vanzare directa, prezentari etc

Este cineva interesat de acest tip de afacere?

Sursa: http://bit.ly/AfacereaDeVis

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 18.03.2015, 10:08

iti aduc la cunostiinta ca ,traiesc de fff Multi ani in aceasta tara,si orice pachet care intra,de containare nu mai vorbim,este trecut si controlat si verificat,etc. Si nu numai,cetatenii germani primesc si cumpara produse si diferite alte articole din China,dar sint Sub control si verificate periodic.,deci facute ptr aceasta tara-pot garanta,ca orice material,componenta,auxiliare,etc care nu respecta cele cerute sint scoase de pe piata ! O intreaga gama de incaltaminte ptr copii au retras ptr ca avea o concentratie de coloranti in materia prima mai mare cu 5% !!! Sa nu uitam de ce ne tim respiratia cind trecem pe Linga Magazine in romanika,tocmai ptr ca ,se aduce,produce si vinde orice la noi !Deci,idei sanatoase si buget iti trebuie ptr a ajunge pe piata aceasta !Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello