Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa deschid un magazin online in Germania cu produse romanesti, ma puteti ajuta?

Intrebarea mea este, la achizitia produselor din Romania este suficienta factura si certificatul de garantie (calitate) sau e nevoie de contract intre PFA-ul meu din Germania si furnizorul din Romania? Transportul il pot face eu sau trebuie sa-l fac prin vama cu acte specifice? Mentionez, cantitatile vor fi mai mici deoarece doresc sa testez piata!

A intrebat Carmen Lacatusu

Raspunsul ales

avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 14.03.2015, 05:45

Va rugam sa ne trimiteti un nr de telefon. Va putem da foarte multe informatii in acest domeniu. Firma noastra este in reconversie. Ne-am ocupat de 11 ani cu import imbracaminte din Germania. In momentul de fata incepem productia de otet de mere natural, siropuri de mure, afine si trandafiri. La fel dulceturi din mai multe fructe de padure. Zacusca de vinete etc. Sintem in studiu si cu productia de apa de trandafiri si de lavanda. Pentru a achizitiona produse din Romania nu aveti nevoie decit de factura sau bon de casa. In baza acestor documente va faceti inregistrarea in contabilitate. Tva-ul (MWSt) o sa-l incasati la vinzarea produsului. Asta daca sinteti platitoare de TVA in Germania. Mai multe informatii o sa va dam daca ne trimiteti un nr de telefon. Cine stie, poate se v-a infiripa o afacere de durata. Va multumim si va asteptam cu mai multe informatii.
La revedere!

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello