Intrebare rezolvata

avatar

Unde gasesc o carte cu retete de covrigi?

Peste cateva zile o sa deschid o covrigarie. Saptamana aceasta am tot facut probe de covrigi pentru a stabili temperatura, timpul de coacere. Covrigii cu finetti pur si simplu "busesc" si se scurge aproape tot finettiul. La alte covrigarii sunt "busiti" de tot dar finettiul ramane. Am observat ca este ceva in finetti, nu stiu ce, habar nu am. Daca ma poate ajuta cineva cu o carte de retete, de unde pot cumpara sau care este secretul covrigariilor gen Petru, Luca etc. Un tutorial video, dar cred ca o carte de retete, cu mod de preparare ar fi super.

A intrebat Alexandru Mihalcioiu

Raspunsul ales

avatar

Cristina Cazacu (Mititelu) a raspuns pe 17.03.2015, 21:45

Pentru aceasta afacere (covrigarie) stiu ca inainte de a incepe functionarea se obtine o autorizatie de la DSV (DSV - daca imi amintesc corect).
Acea autorizatie se obtine respectand anumite conditii specifice si in plus numai la prezentarea, unui retetar care contine retetele detaliate, procesul de fabricatie si cantitatea exacta de ingrediente din fiecare reteta.
Retetele din acest retetar trebuie respectate cu strictete. Puteti vinde clientilor produsele fabricate conform declaratiilor. Este in joc sanatatea publica (sanatatea clientului).

Acel retetar depus si aprobat de unitatea sanitar-alimentara trebuie respectat.

_____
POSIBILE SOLUTII:

1.) Din descrierea pe care o faceti, procesul producerii covrigilor care se sparg si raman fara crema: Este posibil sa ramana crema in covrigi daca amestecati finetti cu ceva care sa solidifice putin crema de ciocolata. Incercati.

2.) Ceea ce pune concurenta dvs. in covrigi este posibil sa nu fie finetti ci o crema de ciocolata preparata sau cumparata.

3.) Angajati un bucatar sau o persoana cu experienta in domeniu. Cu siguranta va gasi o solutie.

4.) :) inca o solutie o primiti in mesaj privat.

Din cele descrise inteleg ca ori nu ati angajat o persoana competenta ori va ocupati personal de producerea covrigilor.
Avand in vedere ca nu aveti experienta in a produce acesti covrigi, va indemn sa platiti pe cineva de la care sa invatati meseria.

Daca nu stapaniti la perfectie covrigii cu ciocolata, va recomand sa incepeti sa produceti ceva mai simplu, chiar si un singur produs.
Puteti avea succes vanzand doar covrigi calzi (simpli).
Pe masura ce veti capata experienta si veti stapani bine tehnica adaugati noi produse.

Pentru consultanta in dezvoltarea afacerii dvs., marketing, consiliere, legislatia muncii, etc. va rugam sa ne contactati la email:
contact@amos-dezvoltare-afaceri.ro

Sursa: http://www.amos-dezvoltare-afaceri.ro

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello