Intrebare rezolvata

avatar

Ce sanse are un student in an terminal sa se angajeze in domeniul in care studiaza?

A intrebat Marilena Ababei

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 6.03.2015, 13:10

Depinde unde lucreaza , la mama si tata sau la cineva din familie ?

daca doreste sa lucreze la straini sansele sunt intre 5 si 15 % !

Bafta

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ovidiu Martin a raspuns pe 12.03.2015, 20:44

Sansele dvs.cresc in fuctie de ce anume a-ti studiat..cu atat mai bine cu cat specializarea pentru care dvs a-ti optat este cautata...despre ce profesie ,specializare vorbim..?
De exemplu in Germania este o chestie ff.faina!
Personal eu am vazut practicanti,practicante care din liceu incearca sa vada ce vor sa faca dupa ce termina!la noi nu este asa...
in functie de ce la place sa faca studiaza si se gasesc sau nu persoane interesate de persoana respectiva pentru a o angaja...
Deci mult succes va doresc...!
Cu stima Ovidiu Martin

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 6.03.2015, 07:53

Despre ce specializare discutam?? Sansele variaza de la 100% pentru medicina pana spre 5% pentru alte multe specializari . Fiti specifica in modul de formulare a intrebarii si astfel veti putea primi raspunsuri concrete.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 6.03.2015, 10:55

Un ajutor real nu vi se poate da avand in vedere discretia privind meseria viitoare a dvs. La asta se mai adauga si zona in care va aflati! Dar, eu va sfatuiesc mai intai sa va deplasati intr-un oras cu multe cereri de locuri de munca: Cluj,Timisoara,Bucuresti,Arad,Oradea,Tg. Mures,etc. In al doilea rand (banuiesc ca nu sunteti in zona medicala sau IT) este util sa intrati intr-o societate unde faceti ceva ce va place, chiar daca nu este meseria dvs. deoarece odata intrat in societate puteti vedea in ce masura ,puteti obtine un post conform calificarii,dvs.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 6.03.2015, 21:52

puteti conduce Masina daca examenul este Luna urmatoare,sau,cindva !?Trebuie sa faceti dovada ca indepliniti conditiile ptr postul respectiv,atunci participarea la angajare defavorizeaza direct si ilegal pe cei ce indeplinesc toate conditiile !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello