Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sau avize mai am nevoie pentru o covrigarie?

Am amenajat spatiul conform fluxului, am cumparat echipamentul de productie, ce avize, acte mai am nevoie din punct de vedere al SSM, protectia muncii, sanepid? La pompieri m-am interesat si nu au treaba, am nevoie doar de 2 stingatoare p6 si 2 instructaje pentru angajati. Daca mai trebuie ceva pentru angajati, vreun document special pentru ei, ceva de la salubrizare?

Va multumesc.

A intrebat Alexandru Mihalcioiu

Raspunsul ales

avatar

Cristian Panait Mihai a raspuns pe 5.03.2015, 06:53

curs de notiuni fundamentale de igiena pentru angajati, detalii gasiti aici:https://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-igiena-obligatorii.php

Sursa: https://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-igiena-obligatorii.php

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 5.03.2015, 17:16

Daca ati optat pentru o societate ,inseamna ca la Registrul comertului vi s-a spus ca aveti nevoie de un aviz pentru igiena si unul pentru protectia muncii PSI ,si ca trebuie sa intocmiti o documentatie pentru aceasta. In procesele verbale intocmite de cele doua institutii vi se dau termene pentru a realiza toate masurile prevazute. Nu cred ca exista vreo societate care nu prezinta interes pentru organele PSI! atat timp cat ei sunt obligati sa faca controale in acest sens. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello