Intrebare rezolvata

avatar

Stie cineva de unde se poate face aprovizionare pentru o afacere in domeniul nuntilor?

Vreau sa incep o afacere in domeniul nuntilor, stie cineva de unde se poate face aprovizionare? In special ce tine de decoratiuni, huse, fete de mese, arcade, sfesnice si alte sustineri pentru flori.

A intrebat Bucataru Delia

Raspunsul ales

avatar

Cristina Cazacu (Mititelu) a raspuns pe 11.03.2015, 19:51

Exista pe piata romaneasca foarte multi decoratori care creaza aranjamente florale si o gama foarte variata de alte decoratiuni pentru nunti, botezuri, etc.
_____________
In general un astfel de decorator (om pasionat de decoratiuni pentru evenimente si cu simt/talent artistic dezvoltat) isi deschide propria afacere in acest domeniu.
O astfel de persoana are deja un portofoliu, o piata de desfacere (clienti si recomandari) si desigur ca cunoaste cele mai rentabile surse de aprovizionare cu materie prima.
_____________
Intr-o astfel de afacere, pentru a avea succes, este recomandabil sa fi activat anterior in acest domeniu.

Totusi, daca va doriti sa realizati aceasta afacere (daca nu aveti experienta) va recomand sa contactati acei oameni talentati care creaza decoratiuni pentru nunti.
Nu am refer la firmele concurente ci la acei oameni pasionati si talentati in domeniu care sunt dispusi sa colaboreze cu dvs. pentru a-si oferi produsele spre vanzare prin firma dvs.

Din colaborarea cu acesti oameni talentati aveti de castigat:
- puneti la dispozitie clientilor  prin magazinul dvs, produse unicat (aveti un plus in fata concurentei);
- aflati ponturi de aprovizionare (de unde se aprovizioneaza cu materia prima; veti gasi si dvs. ceea ce aveti nevoie pentru aprovizionare);
- acesti oameni va pot ajuta si in oferirea de servicii ocazionale pentru decorarea in cadrul evenimentelor (un serviciu  plus valoare pentru firma dvs.);
- acesti oameni sunt foarte creativi si va vor da idei de dezvoltare (daca veti fi deschis pentru a le observa).

Astfel dvs. va ramane doar sa va ocupati de relatia cu clientii, de aprovizionarea si de administrarea firmei.

Pentru realizarea unui plan de afaceri dar si pentru a primi consultanta sau training in afaceri va recomand sa contactati
contact@amos-dezvoltare-afaceri.ro

Sursa: http://www.amos-dezvoltare-afaceri.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.02.2015, 09:57

depinde in ce directie se orienteaza activitatea,amenajari,dekor,etc.sau dulciuri,bucatarie,vestimentatie !?Functie de orientare,buget va puteti interesa in directia respectiva ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello