Intrebare rezolvata

avatar

Cum negociez inchirierea unui spatiu?

Am gasit un spatiu comercial care ma intereseaza, 90 m2, mi-au cerut la telefon 1000 €, au lasat pana la 800 €. Nu cred ca face mai mult de 300-400 €, intr-o zona la marginea orasului, pe o strada principal, intr-un cartier cu blocuri turn. Cineva ma poate ajuta, cum as putea sa negociez sa lase din pret? Spatiul l-as folosi pentru dechiderea unei pizzerii, visul meu.

A intrebat Popa Ion

Raspunsul ales

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 25.02.2015, 11:37

Salutare,

Daca spatiul respectiv se preteaza pentru functionarea legala a unei pizzerii, este greu de crezut ca valoreaza doar 300-400 Euro.
De asemenea, este putin probabil sa reusiti obtinerea unei reduceri atat de mari!.

Va recomand sa faceti o analiza realista a preturilor zonei respective, precum si a valorii investitiei necesare pentru functionarea legala a unei afaceri in alimentatie publica.
Eu cred ca e bine sa ne uitam, cu precadere, la jumatatea plina a paharului, dar, in acelasi timp, este dovedit statistic faptul ca 50% din afacerile noi se inchid inca din primul an de functionare, iar cauza principala este subfinantarea.

Aici veti gasi informatii foarte utile pentru deschiderea unei afaceri in alimentatie publica:
http://www.juristfirme.ro/49/Restaurant.html

Succes !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 25.02.2015, 09:13

Nu precizati insa, care sunt preturile in cazul altor spatii din aceiasi zona!Daca ele sunt de acelasi ordin de marime e greu sa aveti succes.Nu va ramane decat varianta sa va orientati la alt spatiu la pretul dorit de dvs. si sa-l informati pe cel care nu cedeaza. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello