Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte imi trebuie sa import din Spania haine si mici bijuterii (gablonturi)?

Buna ziua,

Am pe cineva in Spania care imi poate trimite haine pentru femei si barbati, rochii de mireasa, bijuterii etc. As dori sa deschid un magazin stradal sau intr-un mall cu acele produse. Ce acte sunt necesare mie si ce acte sunt necesare acelei persoane din Spania pentru a face totul legal?

Va multumesc!

A intrebat Mocanasu Bogdan Bogdan

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 25.02.2015, 10:24

persoanei din alta tara ,sau dstra(avind punct de lucru si desfacere in tara,dstra !) ,va trebuie Firma,una care sa aibe codul caen corespunzator activitatii respective,bine este platitoare de tva ptr a putea face tranzactii bankare ,facturi pe netto,etc. Pers din Spania nu poate cumpara,achizitiona marfa,produse la pret fara tva decit cu actele de Firma din tara,deci dstra deschideti Firma si, daca indeplineste conditiile respective puteti face import-Export,fiind vorba de achizitionari produse in interiorul comunitatii,EU !Incercati o informare,in mall.ri nu s chiriile mici si Pina nu aveti un contract bun de inchiriere,nu stiti daca i ok si de viitor activitatea,apar si cheltuieli cu transportul,auxiliare,consumabile-curent,apa,etc.Prima data toate pe hirtie si apoi la munca ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello