Intrebare rezolvata

avatar

As putea primi fonduri nerambursabile pentru un magazin de bijuterii?

Buna ziua,

Imi doresc foarte mult sa am propria afacere. Ma ocup cu confectionarea bijuteriilor din pasta polimerica fimo, reciclez si reconditionez diferite lucruri/obiecte pentru decor. As vrea sa deschid un magazin intr-un oras din jud. Suceava cu o populatie de aprox 24.000 de loc care sa aiba spre vanzare: bijuterii handmade, obiecte decorative, lumanari decorative, papioane pentru copii (si nu numai), diverse articole de imbracamite (sosete, bluze, veste - realizate de cineva apropiat acasa, deci nu luate de la furnizori), pernute decorative, as vrea sa promovez traditia prin articole de imbracaminte (camasi traditionale si ii) cusute manual de femeile de la tara (stau la o distanta de aprox 20 de min. de oras).
As putea primi fonduri nerambursabile pentru asa ceva?

Multumesc!

A intrebat Antonia Antonia

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 24.02.2015, 18:30

In principiu s-ar putea, dar sunt multe detalii de care ar trebui sa aveti cunostinta pentru a evalua in ce masura obtinerea unei finantari este fezabila.
Pentru inceput ar trebui sa clarificati pentru ce tipuri de cheltuieli aveti nevoie de finantare deoarece nu orice tip de cheltuiala pote fi acoperita din finantare nerambursabila.
Pentru afacerea pe care o aveti in vedere principalele elemente de cheltuieli sunt constituite din materii prime, materiale si costul fortei de munca. In general acestea sunt neeligibile sau eligibile doar intr-o mica proportie.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Anca Avadanei a raspuns pe 27.02.2015, 18:39

Desigur. Deschideti SRL D si puteti accesa chiar luna viitoare masura pentru tineri intreprinzatori. Puteti obtine 20000 de euro, din care 10000 nerambrusabili. Banii ii puteti folosi minim 8000 de euro pentru dotare, mobilier si maxim 12000 de euro pentru cheltuieli curente- materii prime, materiale consumabile, chirie, salarii, utilitati. Pentru mai multe amanunte puteti trimite email la consultantafonduri2015@gmail.com

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello