Intrebare rezolvata

avatar

Pot beneficia de fonduri nerambursabile pentru un magazin alimentar online?

Buna ziua,

Vreau sa incep din nou prin a multumi persoanelor care ne ofera raspunsuri intrebarilor noastre si nu in ultimul rand celor care le pun. Vreau sa fac un magazin alimentar online cu livrare gratuita, bineinteles pentru comenzi de minim 50 lei, intr-un oras cu 26.000 de locuitori. Pot beneficia de fonduri nerambursabile? Mentionez ca in oras este forta de munca cu doua fabrici mari in dezvoltare, ce parere aveti despre aceasta afacere? Site-ul web costa in jur de 25/lei pe luna, problema e ca am nevoie de un spatiu si bani pentru achizitionarea produselor + o masina.

A intrebat Cosmin Birsan

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 20.02.2015, 10:07

Daca va incadrati, probabil doar prin programul de stimulare a intreprinzatorilor debutanti. Deschizand un SRL-D puteti obtine o finantare de maxim 10.000 euro, reprezentand 50% din valoarea totala a investitiei. Adica la acest proiect aduceti de acasa 50% din valoarea investitiei, iar 50% maxim 10.000 va da statul

Sursa: Horea Bortan

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello