Intrebare rezolvata

avatar

Pot primi fonduri nerambursabile pentru deschiderea unui spatiu de joaca?

Ar fi o locatie de închiriat perfecta pentru asa ceva in orasul meu, Salonta, dar nu dispun de banii necesari amenajării si functionarii unui spatiu de joaca. Ma interesează daca ar fi eligibila pentru un asemenea proiect si cum as putea întocmi proiectul?

A intrebat Zbarcea Laura

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 19.02.2015, 13:22

indiferent de raspunsurile pe care le veti primi,va informez,statul ,min. educatiei,consilii jud. etc. au obligatia si raspunderea legala in aceasta directie ! Dstra nu aveti nici o sansa la fonduri Eu nerambursabile,decit,privat ! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 19.02.2015, 08:05

Buna ziua,
Aceasta idee de afaceri este eligibila, cu conditia sa dispuneti de bani pentru asigurarea cofinantarii si a cheltuielilor neeligibile.

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 20.02.2015, 16:13

Imi permit sa va dau cateva sfaturi> Spatiile de joaca trebuie sa creeze profit pt. un investitor. Pentru o institutie publica nu se pune aceasta problema.
Sansele sa faceti - numai spatiu de joaca sunt minime.
Dar, pentru a reusi puteti sa va ganditi la cateva posibilitati de viitor>
AGROPENSIUNE, puneti in valoare o cladire veche, cultivati legume in sistem eco, cresteti animale - pasari, cresteti albine si .... apoi ,,invitatie la ferma'" cu serviciile asigurate. In cazul ca nu puteti singur, asociati - va cu alti fermieri din zona.
Atentie! NOUL PNDR se poate accesa cu o contributie proprie, minim 10%, banii sa fie la tasca sau in cont. (Adio scrisori de creditare).

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello