Intrebare rezolvata

avatar

Ce tip de firma  (Pf, Af) este mai simplu pentru revanzare piese auto second hand?

buna seara,

care ar fi modalitatea cea mai simpla si legala pt revanzare pieselor auto second hand cumparate en gros . (ex. germania ,austria ...eventual din romania ) si acte necesare  ?

mentionez ca m-am tot documentat cu ramura dezmembrari ,dar la potentialul meu modest , inseamna  sinucidere curata din fasa (n-autorizati si avize ,aprobari peste aprobari ,toate be bani grei )

locuiesc la tara ,copropietar cu parintii mei . am un spatiu acoperit  (circa 150 mp/2 ) in curte proprie .

am lucrat in germania indomeniul dezmembrarilor ,ulterior am dezmembrat  1,2 masini cumparate din germania  acasa la tara .

doresc sa infiintez un pf sau af . cu costuri minime . si sa lucrez eu efectiv ,eventual o persoana din familie .

1.in privinta publicitatii online cu piese auto am experienta .

2.doresc sa ma axez pe o singura marca auto (firma ) ex  vw -audi.

3.pot investi maxim 2-3000 euro in acest pf ,af

4. ceva  legal . contabilitate simpla  (registru intrari,iesiri,casa de marcat ) ,profit brut-cheltuieli =net .-pe care sa platesc impozit  (ar fi bine forfetar pt a incuraja micul intrprinzator ) .

si  in rest munca cat se poate sa poti fi rentabil (pe plus )

consider ca foarte multe persoane fara un loc de munca dar cu aptitudini pt un anumit domeniu ,si putin spatiu  ar putea supravietui cat,decat decent , cu conditia ca statul roman

sa nu puna streangul de gat la un mic particular ,care are putin spatiu,vrea sa fie legal,si sa traiasca cu 1500=2000 lei/luna in romania . (adica 350=450 euro )

va multumesc pt  raspunsurile dv  care ar fi utile pt mine si altor zeci de mi de romani .

A intrebat Ady Rewe Ady

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 18.02.2015, 10:10

desigur investitia este una din Probleme,mai ales cind bugetul este restrins ! Consider bine sa te gindesti ca aceasta Firma trebuie sa faca import-Export,cod caen corespunzator si sa poata face tranzactii bancare cu firme (,etc!)chiar daca se fac in numerar-(cindva transportul asupra persoanelor trebuie declarat,referitor la sume peste 9999euro.) Deci poate ai in vedere sa aduci pe platforma,pachet pretul scade,investitia este in ordine .Inafara de aceasta poti cumpara netto,deci fara( Mwst,)tva .Tine cont de autorizatiile care au in vedere colectarea de ulei de Motor,antigel,lichid de frina,baterii,etc. Ptr astfel de operatii sint obligatorii podele speciale,masuri de protejare si lucru,diferite,directia sanitara,pompieri,etc. Orice inceput este greu,dar,placerea,hoby.ul si cunostiintele te vor ajuta . Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello