Intrebare rezolvata

avatar

Pot sa deschid o afacere cu ridicatul de masini parcate neregulamentar in Bucuresti?

Am un spatiu langa Bucuresti de 1000 mp si dispun si de ceva banuti.
Astept pareri.

A intrebat Marian Stancu

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 15.02.2015, 13:36

desigur,tinind cont de autorizarea si acceptul celor in masura sa poata face asa ceva si dstra,firma sa execute !Trebuie avut spatiul de depozitare,inchis ,pazit si cu portar ,angajat care sa primeasca suma legala si acceptata functie de km de deplasare plus amenda ,de autoritatiile si organele implicate !Inafara de aceasta exista legi si intelegeri bine puse la punkt in contract care prin primarie,org. de politie,etc. va da acceptul ptr o astfel de activitate. In Germania,cel care vine sa ridice,face poze ,intocmeste un act doveditor ,care mai tirziu ajuta la eventualele procesari in instanta,precum ca au aparut defekte ,deteriorari ,zgiriieturi,etc. O activitate care implica corectitudine si Putin mai multa implicare in contactul cu cetateanul,implicare egala indiferent de buget,functie,auto,etc. Legal este numai ce este legal si aplicat tuturor in egala masura! (ptr info suplimentare, mercedescd95@web.de )Succes

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Florinel Todorut a raspuns pe 15.02.2015, 02:01

Nu cred ca se obtine contract asa usor.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 15.02.2015, 07:32

Poti !! dar intii iti trebuie acordul celor de la Primarie sau ADP-ul respectiv !! Si cu cei de la Politia locala !!!   (cu Ei va trebui sa ai un contract !, cadru !!...)
restul nu-i problema pentru 5-6 platforme de ridicat masinile , spatiul unde le parchezi pe cele ridicate , paza locatiei si cu 2 containere aranjate faci utilitatile !!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 16.02.2015, 03:25

Sa "deschizi" afacerea nu e atat de usor. Nu e vorba doar de dotarile materiale, teren si masini. E vorba de faptul ca firma ta va trebui ca prin Hotarare a Consiliului de Sector sa fie numita operator economic abilitat sa faca acest lucru.

Sursa: Av. Horea Bortan

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello