Intrebare rezolvata

avatar

Cunoasteti un investitor pentru deschiderea unei hale de productie in injectie mase plastice?

In zona sunt potentiali clienti, o fabrica de produse lactate, mai multi cultivatori de fructe: afine, zmeura, capsuni si altele, care pot fi ambalate pentru a fi comercializate. Detin terenul necesar.

A intrebat Ioan Dorel

Raspunsul ales

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 11.02.2015, 11:40

Domeniul poate fi finantat prin fonduri europene
Conteaza produsele pe care vreti sa le obtineti si, mai ales procedeul folosit (extrudere, presare la cald etc.)
Sunt importante vecinatatile, cu distantele minime fata de acestea, in special pt. obtinerea avizului de mediu si a autorizatiei
Mai multe informatii: 0735.896 637; tiberiu_benea@yahoo.com

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 12.02.2015, 11:18

Inteleg ca ,avand in vedere potentialii producatori agricoli,ar fi necesare diferite ambalaje specifice unei anumite operatiuni (navete, caserole,bidoane personalizate).Putini stiu insa ca, aceste ambalaje se fac folosind masini de injectie care, functie de cantitatea de material plasitic injectat pot fi niste utilaje mari si f. scumpe( pot fi sute de mii de euro!).Ca urmare,ar fi necesara mai intai o evaluare a necesarului de ambalaje,pe specificul beneficiarilor existenti.Personal ,insa, ma indoiesc ca necesarul de ambalaje justifica o asemenea investitie ,scumpa care se amortizeaza greu si pe care nu iti poti permite sa o tii neproductiva. Ca urmare, cred ca mult mai avantajos ar fi sa contactati o fabrica specializata care poate prelua comanda.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello