Intrebare rezolvata

avatar

Cunoasteti furnizori sau depozite de produse pentru un magazin online de cadouri/artizanat?

As vrea sa incep o afacere in domeniul e-commerce si m-am gandit ca cel mai potrivit segment ar fi cel de cadouri/artizanat.
Bugetul fiind destul de mic, la inceput nu imi voi permite sa fac un stoc de marfa, astfel incat, ideal ar fi sa gasesc furnizori sau depozite ce accepta plata la termen sau la vanzare.

Astept sugestii.
Va multumesc!

A intrebat Caprita Vlad Marius

Raspunsul ales

avatar

Irina Coiciu a raspuns pe 6.02.2015, 11:26

Va raspundem in calitate de producator de articole textile. Va invitam pe site-urile noastre www.shappy.ro, www.textile-shappy.blogspot.ro si www.pentruhoreca.blogspot.ro pentru cateva din produsele pe care le realizam in atelierul nostru. Daca doriti si in functie de volumul de vanzari, putem crea si realiza un produs sau o gama dedicata exclusiv brandului dvs. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie pe adresa de e-mail info_expert_grup@yahoo.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ioana Pantea a raspuns pe 9.02.2015, 14:07

Ati putea incerca o colaborare cu diverse persoane fizice autorizate, care executa lucrari in tiraj mic, la comanda sau chiar pe stoc.

Sursa: www.goblenpartner.webs.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello