Intrebare rezolvata

avatar

Spuneti-mi cum sa procedez cu viitoarea sarcina?

Lucrez in mediu toxic iar in caz de sarcina firma spune sa stam in concediu medical, imediat ce am aflat, deoarece exista risc de pierdere a sarcinii. Eu in urma cu o luna am pierdut sarcia. Am beneficiat de 66 de zile concediu medical. Stiu ca am drept doar de 90 zile concediu medical pe an si 60 zile risc maternal. Spuneti-mi cum sa procedez cu viitoarea sarcina?

A intrebat Mihailovici Cristina

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 6.02.2015, 20:27

Substantele toxice pot afecta organismul si sa provoace boli genetice copilului, cum ar fi autismul! In acest caz o viata intreaga veti o nefericita! Vedeti si dvs. ca sunt pline emisiunile TV cu copii care trebuie sa sufere interventii chirurgicale ff. grele si ff  costisitoare,care nu le garanteaza o recuperare completa!!! Ca urmare, mai inatai schimbati-va locul de munca si proiectati o sarcina la peste un an. In acest an este util sa va faceti unele analize si sa aveti un regim ff. bogat in fructe ,legime si proteine de calitate! Nu fumati si nu beti alcool nici dvs. si nici sotul! Nu neglijati nici vitaminele.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 7.02.2015, 15:54

ce va doriti cel mai mult !? Si oricum cunoasteti unul din raspunsuri,cel care defavorizeaza si dauneaza,deci mai ramine unul singur,si nu numai,legea va apara si daca puteti face dovada cu ateste medicale,recunoscute,sinteti de partea cea buna si ocrotita a legii ! Sarcina usoara si numai bine !

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello