Intrebare rezolvata

avatar

O macelarie intr-un cartier de 1000 familii ar fi rentabila?

Doresc sa deschid o macelarie in toamna intr-un cartier de 1000 familii
Ar fi rentabila? Precizez ca o sa cumpar spatiul si o sa lucram in familie.

A intrebat Silviu Moca Codrut

Raspunsul ales

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 6.02.2015, 12:25

Salutare,

Rentabilitatea viitoarei d-voastra afaceri va fi influentata de foarte muti factori.
Este adevarat ca numarul potentialilor cumparatori este unul dintre acesti factori, chiar unul important, insa mai sunt numeroase alte aspecte, ce trebuie luate in considerare.

Este usor sa spui Da, este o afacere rentabila, sau Nu, nu este o afacere rentabila.
Foarte multa lume isi poate da cu parerea, insa opinia unui om este atat de valoroasa, pe cat este de valoroasa pregatirea si experienta sa in respectivul domeniu.

Daca e sa-l parafrazam pe Ambroise Pare, e mai bine sa aveti dreptate singur, decat sa va inselati impreuna cu mii de prosti, asa ca, daca v-ati facut niste calcule, daca spatiul comercial este bine amplasat, daca sunteti bine pregatit in acest domeniu si aveti posibilitatea de a oferi spre vanzare produse si servicii de calitate, va sfatuiesc sa treceti la treaba, altfel veti trai cu regretul ca nu ati incercat!..

Va recomand http://www.juristfirme.ro/45/Macelarie--Carmangerie.html

Succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 6.02.2015, 08:23

Buă ziua
Poate fi rentabilă,1000 familii înseamnă ceva piață, însă vor fi mai mulți factori de luat în seamă. De ex. de unde vă aproviționați, la ce prețuri, care este cererea reală și la ce produse de măcelărie, respectarea condițiilor de igienă, felul cum veți evita riscurile etc.
Succes!

Sursa: http://duplicomgrup.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Angel Adrian Eftimie a raspuns pe 6.02.2015, 12:45

Buna ziua

In principiu este buna ideea cu conditia sa amenajati spatiul corespunzator (atentie la normele sanitar-veterinare) sa il mentineti deosebit de curat si nu in ultimul rand amabilitatea dumneavoastra fata de clienti. De luat in considerare si o reducere (trebuie vazut in ce zile aveti cele mai multe vanzari) de fidelizare a clientilor. Foarte important este sa tocati carnea in fata clientului pentru a fi siguri de ceea ce cumpara. Vitrinele frigorifice trebuie sa fie performante pentru a pastra carnea cat mai proaspata. Alegeti-va furnizorii cu atentie (pretul cel mai mic nu este neaparat un avantaj) pentru a avea carne proaspata si de calitate.

Mult succes

Sursa: http://www.angel-company.ro/online/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Ciprian Zarzu a raspuns pe 6.02.2015, 08:57

Este rentabila in conditiile in care va aprovizionati cu carne de calitate sau cum cer toti acum bio

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello