Intrebare rezolvata

avatar

Cum poate o firma nou infiintata sa detaseze muncitori in Franta unde are incheiat un contract?

A intrebat Nicoleta Nicoleta

Raspunsul ales

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 5.02.2015, 05:18

Pai in contract nu ati specificat treaba asta ?!...va asigura clientul , pentru muncitori cazare si masa sau intra in obligatia prestatorului ?!..daca nu ati stabilit nimic in contract , intii trebuie sa vedeti de organizarea santierului , locatie, cazare oameni , baraci puse la punct cu paturi si utilitati pentru muncitori !! sau le decontati pe linga diurna si cazare pentru muncitori ?! ....este mai greu dar se rezolva pas cu pas !! zona trebuie delimitata cu ajutorul clientului !! cai de acces exista ?!.....

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 10.02.2015, 20:29

Putin cam dificil, daca este vorba de firma noua. Mai ales ca exista niste modificari actuale pe Codul Muncii care se refera exact la acest tip de activitate, prestarea de munca in spatiul comunitar.
Daca doriti, putem dezvolta proiectul impreuna. Exact in acest moment lucrez ceva similar pentru o firma cu aceleasi obiect de activitate ca si al dumneavoastra.
Va fi nevoie de eliberare de formulare A1 de catre Casa Nationala de Pensii, lucru destul de dificil.

Sursa: Av. Horea Bortan

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 6.02.2015, 15:17

detasati in urma unui contract sau detasare si incercati sa gasiti lucrari !?Asa usor nu,i,trebuie stiut Sub ce forma,se continua CIM in tara,angajati someri ,etc. Cine se obliga la plata asigurarilor,ore peste program,detasare,etc. La ce va obligati cu Firma dstra,la ce se obliga prin contract cel ce ofera lucrarile,etc !?Incercati o info concreta,trebuie stiut ce vreti,cum vor lucra angajatii,platiti acolo,de dstra plus diurne,etc. !? Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello